Cvece za kancelariju
Cveće za kancelariju – osvežite svoj radni prostor
Kako smanjiti stres na poslu biranjem odgovarajuce radne stolice
Kako smanjiti stres izborom odgovarajuće kancelarijske stolice?

Konferencijska sala – Kako da opremite poslovni prostor?

Konferencijska sala je multifunkcionalna prostorija gde možete organizovati konferencijske pozive kao i različite vrste sastanaka gde donosite bitne odluke za vaše preduzeće ili kompaniju. U ovoj prostoriji vaši zaposleni međusobno komuniciraju, sarađuju i druže se povremeno, stoga prostor treba da bude ugodno opremljen.

Što se tiče enterijera konferencijske sale, iako izgleda jednostavna za planiranje i opremanje, zahteva određen nivo kreativnosti i može da utiče na produktivnost vaših zaposlenih. Sa druge strane, treba napomenuti da mnoge kompanije nemaju ni prostornu ni finansijku mogućnost da obezbede sebi ovaj tip poslovnog prostora, te često traže oglase za iznajmljivanje sale za sastanke beograd.

Ali, ako vaša firma ima konferencijsku salu i želite da preuredite ovaj poslovni prostor, evo nekoliko savate koji će vam pomoći u celokupnom procesu.

Pogledajte ponudu kancelarijskih stolica na akciji :

  • Akcija
    Elekro podesivi radni stolovi

    Ergo sto

    51.000 rsd64.000 rsd
  • Akcija
    radni stolovi t

    Radni sto T 140/B

    Originalna cena je bila: 19.900 rsd.Trenutna cena je: 17.900 rsd.
  • Akcija
    radni stolovi t

    Radni sto T 120/B

    Originalna cena je bila: 19.500 rsd.Trenutna cena je: 17.600 rsd.
  • Akcija
    Ergonomska stolica Arco V

    Ergonomska stolica Arco V

    Originalna cena je bila: 45.200 rsd.Trenutna cena je: 35.900 rsd.

Planiranje i organizovanje konferencijske sale

konferencijska salaPre nego što počnete sa kupovinom, konsultujte se sa svojim timom, kako bi ste što preciznije odredilu svrhu ovog poslovnog prostora.

  • Ko će koristiti prostor, da li samo vaši zaposleni ili klijenti takođe?
  • Koliko ljudi može komotno da stane unutra?
  • Koja je svrha konferencijske sale, da li će se koristiti za veće sastanke ili konferencijske pozive?
  • Da li ćete pomerati nameštaj ili će on biti statičan? Ukoliko pomerate nameštaj kupite komade koji su laki za prenošenje.
  • Da li potrebno da sala ima prostor za ostavu?

Kada sagledate različite aspekte i namene konferencijske sale moći ćete lakše da organizujete poslovni prostor i odaberete nameštaj shodno svojim potrebama.

Sala za sastanke – pozicija stolova

U suštini sve konferencijske sale imaju stolove i stolice, ali osim toga vaše opcije za uređivanje prostora su beskonačne, počev od oblika i veličine radnih stolova do njihove pozicije u okviru prostora.

Ako želite vašim zaposlenima da obezbedite nesmetano kretanje i komuniciranje sa svojim kolegama prilikom sastanaka, onda nekoliko manjih stolova ili pravougaoničnih uspravnih stolova mogu biti pravi izbor za vaš poslovni prostor.

Prilikom izbora nameštaja imajte u vidu kapacitet konferencijske sale. Otrpilike 4-6 osoba može da stane u 16m2, prema tome i organizujte nameštaj da se svi osećaju komotno.

Izaberite kvalitetne i udobne stolice

Niko ne želi da provodi vreme u neudobnoj stolici, tako da obabir prave stolice pomaže vašim zaposlenima da ostanu fokusirani i produktivni. U ovom slučaju ergonomske stolice su idealno rešenje. Danas na tržištu možete pronaći različite tipove ergnomoskih stolica, a Stolovi & Stolice vam nude odličan asortiman po povoljnim cenama.

One ne samo da omogućavaju udoban položaj tela nego i čuvaju zdravlje vaših zaposlenih tako što pružaju potporu kičmi i lumbalnom delu.

konferencijska salaPrilagodite dodatne kancelarijske aksesoare

Organizacija konferencijske sale ne uključuje samo odabir stolova i stolica, nego celokupan dizajn enterijera. Na primer, da li ovaj prostor ima potrebu za ostavom gde će te sladištiti dokumentaciju ili zajednički kancelarijski materijal? Da li vam je potreban projektor ili veliki displej? Da li ćete imati kafe kutak gde vaši radnici mogu napraviti osveženje tokom dugih sastanaka?

Takođe, enterijer konferencijkse sale ili prostora za seminare ne uključuje striktno poslovni setup. Pokušajte da unesete malo boja u poslovni prostor kako bi se vaši zaposleni osećali komfornije i imali više elana za rad.

Boje veoma utiču na raspoloženje vaših radnika. Plava izaziva osećaj smirenosti dok zelena i žuta unose energiju u poslovni prostor. Sa druge strane, narandžasta pravi balans između njih.

Konferencijska sala – Kako da opremite poslovni prostor?
Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
Pročitaj više