Kancelarijske fotelje

Kancelarijske fotelje spadaju u najekskluzivnije komade nameštaja, samim tim, njihova cena donekle opravdava kvalitet, s obzirom da se uglavnom koriste za rukovodeće položaje. S toga, ako želite da upotpunite svoj radni prostor i naglasite ga dozom ozbiljnosti, onda kancelarijska fotelja može biti pravo rešenje za vas.

Međutim, odabir fotelje može značajno uticati na vašu koncentraciju, zdravlje i efikasnost na poslu. Zbog toga, pri odabiru ovog tipa nameštaja treba imati na umu da fotelja nije obična stolica, već objekat koji vas opušta i pokreće.

Stolovi & Stolice nude svojim klijentima savremeni kvalitet, kao i širok odabir modela, kako bi zadovoljile potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Radna fotelja za kancelariju – funkcionalne karakteristike

S obzirom da su fotelje za kancelariju strateški dizajnirane da povećaju produktivnost radnika, i to uglavnom na rukovodećim pozicijama, njihove performanse ponekad prevazilaze potrebe prosečnih ljudi. Međutim, iako spadaju među skuplje komade nameštaja, fotelje bi trebalo da ispune sledeće zahteve zaposlenih:

  • Podesiv naslon i sedište
  • Naslon za ruke
  • Mogućnost pomeranja fotelje napred i nazad
  • Podešavanje visine
  • Ergonomska podrška
  • Unapređena mobilnost i rotacioni mehanizam
  • Udobnost i komfor prilikom sedenja
  • Kvalitetan materijal i lakoća održavanja, kao što su kože, eko-koža i štof
  • Naslon za glavu
  • Sprečavanje stresa i bola vezanih za dugoročno sedenje

Stolovi & Stolice obezbeđuju kancelarijske fotelje svih dezena i vrsta, sa i bez dodatih elemenata, što znaci da naši klijenti mogu personalizovani proizvode ne samo prema svojim potrebama, nego i prema radnom ambijentu.

Kancelarijske fotelje cene

Kao što smo već napomenuli, kancelarijske fotelje su cenovno daleko iznad prosečnih radnih stolica. Zbog tog razloga, Stolovi & Stolice su vam pripremili mesečne akcije kako bi ste mogli da nabavite kvalitetne komade nameštaja i uštedite pri kupovni.

Mi pružamo izbor za svačiji džep i obezbeđujemo našim klijentima vrhunski dizajnirane proizvode, kao i radne fotelje po povoljnim cenama.

Prodaja kancelarijskih fotelja Beograd i Novi Sad

Naši prodajni centri se nalaze u Beogradu i Novom Sadu i tu možete pogledati sve proizvode i upoznati se sa njihovim karakteristikama. Stolovi & Stolice izložbeni prostor nudi svojim korisnicima mogućnost da izaberu impresivne komade nameštaja i zatraže pomoć našeg stručnog osoblja.

Posetite neki od naših salona i uverite se u kvalitet naših modela.

Prodaja kancelarijskih fotelja širom Srbije

Radne fotelje kao i fotelje za kompjuter možete poručiti putem našeg web shop-a, ili pozvati našu poslovnicu kako bi ste se detaljno raspitali o određenom modelu. Mi nudimo dostavu na celoj teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe. Potrebno je samo nekoliko dana da proizvod bude isporučen na vašu kućnu adresu.