Kancelarijske stolice

Da li se ikada zapitate koliko prosecno sati jedna osoba provede sedeći u kancelariji? Na nedeljnom nivou tu računicu možemo da svedemo na 40, za ne? Ali, kada pomnožimo taj broj sa brojem nedelja u toku jedne godine dolazimo do neverovatnih 1900 sati.

Dodajte na to broj godina koliko traje naš radni vek i dobićete da mi zasta provodimo trećinu naših zivota u kancelarijskim stolicama. Stoga, vašem telu mora biti udobno, zato je izbor kvalitetne stolice važan preduslov da posao obavite efikasno, kreativno i produktivno. Dobre kancelarijske stolice temelj su zdravlja i kvalitetnog rada.

Kvalitetna stolica mora biti dobro dizajnirana i prilagođena korisniku. Kod izbora kancelarijske stolice mora se voditi računa o visini, dubini sedišta, obliku podrške za leđa. Stolica napravljena je od materijala koji prijaju telu i adekvatni su za dugotrajno sedenje. Izbor odgovarajuće kancelarijske stolice u radni prostor unosi lepotu, a posao čini lakšim i efikasnijim.

Imajući u vidu vaše zdravlje, komfor i egonomsku podršku, Stolovi & Stolice van nude najkompletniji asortiman kancelarijskih stolica, koje ne samo da obezbeđuju optimalne uslove za rad, nego pružaju kompletan osećaj udobnosti.

Najbolje kancelarijske stolice – kriterijumi i performanse

Da bi jedan stolica zadovoljila potrebne kriterijume kancelarjskih radnika, ona mora da ima sledeće karakteristike:

  • Lumbalna podrška – kvalitento dizajnirana stolica pruža oslonac kako mišićima u donjem delu leđa, tako i skeletnom sistemu u lumbalnom delu
  • Podesive ručke – ručke pružaju osećaj sigurnosti, ali isto tako i oslonac u toku rada
  • Podesiv naslon – u bilo kom trenutku korisnik može da smanji ili poveća otpor
  • Okretni mehanizam – stolica bi trebalo da se rotira 360 stepeni, bez da se pomera baza
  • Kontrolni mehanizam – u zavisnosti od modela, tri ili više poluga kontrolišu visinu sedišta, poziciju naslona, kao i nagib kolena
  • Personalizovana podrška – stolica bi trebalo da ima polugu koja reguliše nagib, tako da ga možete prilagoditi svojim potrebama i „zaključati“ ga u jednom položaju
  • Naslon za leđa – stolice za kancelariju treba da olakšaju rad tako što će smanjiti pritisak u lumbalnom delu i pospešiti cirkulaciju
  • Podesiva visina – stolica mora da ima podesivu visinu kako bi bila pogodna za različite korisnike
  • Materijal konstrukcije – aluminijum, hrom, metal, plastika, čelik, drvo
  • Materijal sedišta – koža, tkanina, mikrofiber, plastika, polimer, vinil

Srećom, Stolovi & Stolice nude upravo to! Proizvodi iz naseg kataloga će vam pružiti najbolji kvalitet na tržistu, dok udobnost naših stolica odaju osećaj lakoće i odmora tokom celog dana.

Cene kancelarijskih stolica – Stolovi & Stolice nude izbor za svačiji džep

Što se tiče cena, one variraju od modela do modela, ali isto tako možete naći stolice vrhunskog dizajna namenjeni svačijem budžetu. Međutim, izbor materiala, i razni dodaci kao što su podesivi nasloni, rukonasloni, liftomati i mehanizmi mogu povećati vrednost određenog proizvoda.

Logično je za očekivati da izvrsne stolice kancelarijske zaista koštaju više, ali to ne znači da Stolovi & Stolice ne nude pristupačan nameštaj odličnog kvaliteta za svačiji ukus. O trenutnim cenama i akcijama se možete informisati na našem sajtu.

Prodaja kancelarijskih stolica u Novom Sadu

Posetite Stolovi & Stolice izložbeni salon u Novom Sadu i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Mi nudimo veliki odabir kancelarijskih stolica, kao i moderne stolice, koje mogu biti idealno rešenje za vaše poslovne prostorije.

Prodaja kancelarijskih stolica u Beogradu i ostatku Srbije

Iskoristite pogodnosti naše online prodavnice i nabavite najbolje kancelarijske stolice, ili stolice za računar po odlicnim cenama. Sve proizvode možete poručiti preko našeg internet servisa, ali isto tako servisirati vaš postojeći kancelarijski nameštaj.

Zahvaljujući visokom kvalitetu izrade, Stolovi & Stolice nude garanciju na sve kupljene proizvode, dok vam je nas tim sturčnih servisera uvek na raspolaganju.