WAU 2 ergonomska stolica

U svetu moderne radne sredine, potraga za savršenom radnom stolicom je nezaobilazna. Upravo tu dolazi do izraza nova ergonomska stolica WAU 2, kao naslednik čuvene WAU 0141 stolice, ova stolica predstavlja naredni korak u evoluciji udobnih radnih stolica i ističe aw svojim ne samo vrhunskim karakteristikama, već i estetskim dizajnom koji će vas očarati.

WAU 2 stolica, sa svojom konstrukcijom od visokokvalitetnog polipropilena, kombinuje izdržljivost i održivost. To znači da ne samo da ćete dobiti izvanrednu stolicu za svoj radni prostor, već ćete i doprineti zaštiti okoline.

Sedište i naslon stolice su pažljivo tapacirani mrežom od elastomera, omogućavajući slobodan protok vazduha i čuvajući svežinu tokom dugih radnih sati. Ovo je stolica koja ne samo da vas podržava, već i pomaže da ostanete fokusirani i komforni tokom celog dana.

WAU 2 stolica dolazi sa podesivim naslonom za glavu, što znači da možete prilagoditi podršku vratu i ramenima prema svojim potrebama. Dodatno, mogućnost podešavanja visine naslona i lumbalnog dela omogućava vam da pronađete savršen položaj za udobnost i produktivnost.

Naravno, prilagodljivi rukonasloni su takođe deo ovog remek-dela dizajna. Sinhro-multiblok mehanizam omogućava vam da prilagodite stolicu tačno onako kako vam odgovara, podržavajući vašu kičmu i pokrete tokom radnog dana.

Kada je u pitanju praktičnost, WAU 2 dolazi sa liftomatom za podešavanje visine stolice prema vašim preferencijama. Baza od aluminijuma pruža stabilnost i trajnost, dok plastični točkići omogućavaju lako pomeranje stolice po radnom prostoru.

Ova ergonomska stolica nije samo funkcionalna, već i estetski privlačna. Njen moderan dizajn i visoka kvaliteta materijala čine je izvanrednim izborom za sve one koji cene udobnost i stil u svom radnom okruženju.

Karakteristike WAU 2 stolice

 • Radna stolica
 • konstrukcija stolice od polipropilena
 • sedište i naslon tapacirani mrežom od elastomera
 • podešavajući naslon za glavu tapaciran elastomerom
 • podešavanje visine naslona i lumbalnog predela
 • podešavajući rukonasloni
 • sinhro-multiblok mehanizam
 • liftomat
 • aluminijumska baza
 • plastični točkići

„WAU 2 stolica“ je savršen spoj elegancije i produktivnosti, transformišući vaš radni prostor u centar udobnosti i funkcionalnosti. Uz nju, radno okruženje postaje inspiracija, a produktivnost dostiže nove visine. Iskoristite priliku da unapredite svoje radno iskustvo i pronađite savršenu ravnotežu između komfora i produktivnosti uz WAU 2 stolicu.

1 recenzija za WAU 2 ergonomska stolica

 1. Jovan

  Nikada nisam imao stolicu ovako udobnu. Naslon za glavu i lumbalna podrška čine razliku, a izgleda sjajno u mom radnom kutku.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostaviti recenziju.