Barske stolice

Barske stolice danas osim svoje osnovne funkcije imaju i estetsku ulogu. Zato u izboru barskih stolica treba voditi računa o tome kakav se prostor njima oprema. U zavisnosti kakav efekat želite da postignete, možete da izaberete moderne ili klasične modele barskih stolica.

Ono što dobra barska stolica treba da ispuni jeste da bude udobna, da se na nju lako popne i lako siđe, može biti sa ili bez naslona, sve u zavisnosti od vaših ideja i potreba. Zahvaljujući barskim stolicama i mali prostor vaše kuhinje ili trpezarije može postati luksuzna i elegantna prostorija ili prijatno mesto na kom se družite sa prijateljima ili pijete prvu jutarnju kafu.

Kreativno dizajnirana, u raznim bojama, barska stolica postaće centralno mesto vaše kuhinje. Stolovi & Stolice nude svojim korisnicima barske stolice vrhunskog dizajna, osmišljene da upotpune vaš prostor i obezbede izdržljivost i trajnost.

Karakteristike – kako odabrati barsku stolicu

Po nekom pravilu, barska stolica bi trebalo da se slaže sa ostatkom vaše kuhinje. Dok neki biraju stabilne stolice sa četiri nogare, drugi preferiraju modele sa rotacionim mehanizmom, gde imaju mogućnost podešavanja visine. Tako da, ako želite da kupite barsku stolcu, onda bi trebalo da obratite pažnju na sledeće stvari:

  • Lokacija – mesto koje izaberete za barsku stolicu, u mnogome utiče na celokupnu estetiku i dizajn proizvoda.
  • Veličina – visina stolice igra jednu od glavnih uloga pri odabiru određenog modela. U ovom slučaju, trebalo bi da imate dovoljno prostora ispod šanka, kako ne biste zakačivali nogama.
  • Prave dimenzije – s obzirom da je većina sankova visoka oko 90cm, mi preporučujemo da barska stolica bude između 65cm i 70 cm visine . Ako izaberete stolicu sa liftomatom, onda komotno možete podešavati visinu.
  • Sa naslonom ili bez naslona za leđa– u ovom slučaju imate dve opcije. Možete nabaviti stolicu sa ili bez naslona i to uglavnom zavisi od vaših potreba. Ali, ako hoćete da imate udobnost pri sedenju, onda bi stolica trebalo da ima naslon.
  • Naslon za ruke – neki modeli dolaze u kombinaciji sa naslonom za ruke.
  • Konstrukcija – barske stolice se uglavnom hromirane ili izrađene od različitih metala.
  • Materijal – mebl, štof ili koža.

Stolovi & Stolice mogu da vam ponude raznovrsan asortiman barskim stolica, sa svim prethodno navedenim karakteristikama. Odaberite model shodno vašem enterijeru ili trenutnom raspoloženju.

Cene barskih stolica

Ako želite da kupite kvalitetnu šank stolicu, onda morate biti spremni da izdvojite određenu svotu novca. Iako su malo skuplje od standardnih trpezarijskih stolica, to ne znači da ne možete da nađete barske stolice po pristupačnim cenama.

Svojim korisnicima obezbeđujemo redovne akcije barskih stolica, tako da svako može da odabere model shodno svojim potrebama, a i budžetu.

Prodaja barskih stolica u Novom Sadu

Pozivamo vas da posetite naše izložbene prostorije u Novom Sadu i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Mi nudimo veliki asortiman barskih stolica, a pomoć pri kupovini možete potražiti od našeg tima stručnjaka.

Obezbedili smo vam mogućnost da na licu mesta isprobate svaki komad nameštaja i izaberete proizvode koji će oplemeniti izgled vašeg doma, ili poslovnog prostora.

Prodaja barskih stolica u Beogradu i širom Srbije

Uvek možete iskoristiti pogodnosti naše online prodavnice i pogledati celokupan opus proizvoda. Ovde ćete naći cene, karakteristike modela, kao i uslove i mogućnost poručivanja. Mi nudimo isporuku na celoj teritoriji Srbije putem kurirskih službi.

Kategorije proizvoda
Cenovni opseg