Radni stolovi za kancelariju

Pre kupovine radnog stola, potrebno je odrediti namenu ovog komada nameštaja. Da li ćete sto koristiti za pisanje, čitanje ili rad na računaru, sve to igra veoma bitnu ulogu. Takođe, veličina same radne prostorije kao i dodatni elementi mogu uticati na odabir stola.

Da bi ste napravili pravi izbor, svakako treba voditi računa o pomenutim smernicama. Ali, prema našem mišljenu funkcionalnost i kvalitet su jedne od najvažnijih karateristika. Stoga, Stolovi & Stolice vam nude različita dizajnerska rešenja, vrste i stilove materijala, kako bi vam olakšali ovaj itekako zahteva zadatak.

Kancelarijski stolovi – Podesivi radni stolovi

Računar je postao nezaobilazan činilac naših života i danas većina ljudi posedije jedan ili više računara u svojoj kući. Ali, bilo da imate radnu sobu, kutak u dnevnom boravku, ili opremate vaš poslovni prostor, kancelarijski sto je nešto u šta vredi investirati novac.

Ovaj komad nameštaja je specijalno dizajniran koji ima posebnu svrhu i predviđeno mesto za kompjuterske elemente. Međutim, kada birate kompjuterski sto, zapitajte se koliko vremena provedete za kompjuterom i u koju svrhu ga koristite i da li vam je potrebna veća ili manja površina za rad. Podesivi radni stolovi su idealno rešenje ukoliko Vam je potrebno da u toku rada promenite položaj i da se razmrdate, jer ćete moći da ga koristite i u stojećem položaju. To može veoma pomoći Vašoj kičmi i zdravlju.

Treba napomenuti da sto mora biti ergonomičan i pružati neophodnu udobnost. Stolovi & Stolice pružaju svojim posetiocima kancelarijske radne stolove izrađene od kvalitetnih materijala i praćene savremenim dizajnom.

Ugaoni stolovi

Iako većina stolova ima pravougaoni oblik i dizajn koji prijanja uza zid, dizajn jednostavno zavisi i od namene i pozicije stola. Treba napomenuti da su ugaoni stolovi idealno rešenje za ograničene prostore, kompaktan je i možete ga ugurati u bilo koji deo radne sobe ili kancelarije.

Ovaj komad nameštaja posebno je dobar zato što štedi na prostoru i omogućuje vam da postavite više komada nameštaja u jednu radnu prostoriju.

Konferencijski sto

Što se tiče konferencijskog stola, najpre je potrebno odabrati veličinu i oblik stola, kako bi on optimalno odgovarao vašem poslovanju. Na primer, konferencijski sto namenjen za video sastanke se dosta razlikuje od standardnog konferencijskog stola.

Sa druge strane, možete se odlučiti za stolove koji menjaju oblik i visinu prema potrebama korisnika, što ima za cilj da štedi novac i prostor. Treba napomenuti da ovaj tip stola može biti veoma elegantan, napravljen od tvrdih i izdržljivih materijala poput mermera.

Kada birate oblik konferencijskog stola, on treba da odgovara potrebama vaše firme i zaposlenih koji ga koriste. Najčešći oblici u upotrebi su pravougaoni, kvadrani, okrugli, brodski oblik, „U“ oblik i ovalni.

Izložbeni saloni u Beogradu i Novom Sadu

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših radnih stolova, molimo vas da posetite jedan od izložbenih salona koji se nalaze u Beogradu (YBC Bulevar Mihajla Pupina 10G/2) i Novom Sadu (Filipa Višnjića 17a). Širok asortiman, zagarantovan kvalitent, različite boje stolova ( bela, crna , itd…) i  oblici su samo neki od karakteristika koji krase naše radne stolove. Naše osoblje će vam pomoći pri odabiru odgovarajućeg komada nameštaja i preporučiti vam najbolji sto shodno vašim potrebama.