Radni stolovi

Pre kupovine radnog stola, potrebno je odrediti namenu ovog komada nameštaja. Da li ćete sto koristiti za pisanje, čitanje ili rad na računaru, sve to igra veoma bitnu ulogu. Takođe, veličina same radne prostorije kao i dodatni elementi mogu uticati na odabir stola.

Da bi ste napravili pravi izbor, svakako treba voditi računa o pomenutim smernicama. Ali, prema našem mišljenu funkcionalnost i kvalitet su jedne od najvažnijih karateristika. Stoga, Stolovi & Stolice vam nude različita dizajnerska rešenja, vrste i stilove materijala, kako bi vam olakšali ovaj itekako zahtevan zadatak.

Prikaz 1–24 od 36 rezultata

Filteri
1 2

Radni stolovi predstavljaju srce svakog produktivnog radnog okruženja. Bez obzira radite li od kuće, u kancelariji ili studirate, pravi radni sto može napraviti razliku između udobnosti i produktivnosti s jedne strane, te neugodnosti i umora s druge. Naša kolekcija radnih stolova nudi širok spektar stilova, veličina i materijala kako biste pronašli savršen sto koji odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Takođe, možete birati između različitih veličina kako bi sto savršeno odgovarao vašem prostoru - od kompaktnih stolova za manje sobe do velikih radnih površina za profesionalne kancelarije.

Moderni radni stolovi

Moderni radni stolovi kombinuju elegantan dizajn i funkcionalnost, savršeno se uklapajući u svaki savremeni prostor. Kod nas možete pronaći širok izbor modernih radnih stolova koji zadovoljavaju sve vaše potrebe za stilom i praktičnošću.

Radni sto za kompjuter

Radni sto za kompjuter je dizajniran tako da pruži dovoljno prostora za vaš računar, monitor, tastaturu i ostalu opremu. Ovi stolovi često uključuju posebne pregrade za kablove i dodatni prostor za periferne uređaje. Naša kolekcija uključuje različite modele, od jednostavnih do složenih, koji će odgovarati vašim potrebama. Takođe možete pogledati i našu ponudu kompjuterskih stolova.

Radni sto sa policama

Radni sto sa policama je savršen za organizaciju i maksimalno iskorišćavanje prostora. Ovi stolovi dolaze sa ugrađenim policama koje vam omogućavaju da držite knjige, dokumente i druge potrepštine nadohvat ruke. Takođe, možete dodatno opremiti svoj sto sa pokretnim kasetama sa fiokama za još više prostora za odlaganje. Pogledajte našu ponudu pokretnih kaseta sa fiokama.

Kupovina radnih stolova - Beograd, Novi Sad i online isporuka

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših radnih stolova, molimo vas da posetite jedan od izložbenih salona koji se nalaze u Beogradu (YBC Bulevar Mihajla Pupina 10G/2) i Novom Sadu (Filipa Višnjića 17a).

Kupovina radnog stola kod nas je brza i jednostavna. Pregledajte našu kolekciju, pronađite idealan stol za vašu kancelariju i stavite ga u korpu. Brza dostava i sigurna online kupovina osiguravaju da ćete brzo opremiti vašu kancelariju sa novim i kvalitetnim radnim stolovima.

Za dodatne informacije o našim radnim stolovima, dostavi ili cenama, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli pronaći najbolje rešenje za vašu kancelariju.

Pitanja o radnim stolovima

Koja je optimalna visina radnog stola?

Optimalna visina radnog stola je obično između 70-75 cm, ali može varirati u zavisnosti od visine korisnika. Najbolje je da podesite stolicu tako da vam laktovi budu pod uglom od 90 stepeni kada su ruke na stolu.

Kako da odaberem pravi radni sto za kompjuter?

Prilikom odabira radnog stola za kompjuter, obratite pažnju na prostor za monitor, tastaturu i dodatne periferne uređaje. Takođe, razmislite o upravljanju kablovima i dodatnom prostoru za odlaganje.

Koji su najbolji materijali za radne stolove?

Najbolji materijali za radne stolove zavise od vaših potreba i stila. Drveni stolovi su trajni i pružaju klasičan izgled, dok su metalni stolovi moderniji i često lakši za održavanje.
RADNI STO BIZNIS 160
Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
Pročitaj više