Trpezarijske stolice

S obzirom na dizajn, potrebu i namenu trpezarijskih i konferencijskih stolica, danas na tržištu možete pronaći mnogobrojne modele koji će upotpuniti izgled vaše radne prostorije. Imajući u vidu da je ovo jedan od najčešćih tipova stolica, one lako pronalaze namenu u svim okruženjima.

Pristupačna cena, mobilnost, jednostavnost izrade i male dimenzije su samo neke od glavnih prednosti trpezarijskih ili konferencijskih stolica. Međutim, bas zbog svog univerzalnog dizajna, ovaj komad nameštaja ne samo da oplemenjuje kancelarije i konferencijske sale, nego lako nalazi primenu u mnogim rezidencijalnim objektima.

Iz tog razloga, Stolovi & Stolice nude svojim korisnicima jedinstven asortiman konferencijskih i trpezarijskih stolica, koje će u potpunosti zadovoljiti vaše zahteve.

Trpezarijske stolice – karakteristike

Luksuz, elegancija i udobnost su neke od glavnih odlika trpezarijskih stolica. Ali, imajući u vidu potrebe savremenih korisnika, ovaj komad nameštaja ne samo da pruža komfor prilikom sedenja, nego se lako prilagođava različitom enterijeru.

Zato, ako planirate kupovinu trpezarijskih stolica, onda obratite pažnju na sledeće karakteristike:

  • Plastični ili metalni ram
  • Plastično ili tapacirano sedište i naslon
  • Veliki izbor boja i materijala
  • Plastični ili hromirani rukohvati

Upravo zbog toga Stolovi & Stolice nude opširan izbor trpezarijskih stolica, sa svim prethodno pomenutim performansama, koje će učiniti da uvek sa radošću boravite u vašoj trpezariji.

Konferencijske stolice – karakteristike

Pri odabiru ovog komada nameštaja, vaše opcije su beskrajne. U zavisnosti od vaših potreba, danas, konferencijske stolice možete pronaći u različitim oblicima i dizajnirane od različitih materijala, kako bi vašoj kancelariji pružile sofisticiran izgled.

Ali, pre nabavke, imajte u vidu da neke od performansi mogu napraviti razliku između dobre kupovine i loše investiranog novca. Obratite pažnju, jer konferencijska stolica treba da ima sledeće:

  • Hromirani ram
  • Plastični naslon
  • Plastični rukohvati
  • Tapacirano, sklopivo sedište
  • Tabla za pisanje
  • Točkići

S toga, Stolovi & Stolice pružaju raznovrsne modele konferencijskih stolica i omogućuju svojim klijentima da nabave vrhunske proizvode za svoje poslovne prostorije.

Trpezarijske i konferencijske stolice cena

Izbor određenog modela, sa svim dodacima i performansama u mnogome određuju cenovni rang jednog proizvoda. Takođe, kvalitet izrade i odabir materijala mogu povećati ili smanjiti cenu konferencijske ili trpezarijske stolice.

Logično je da ćete za moderne trpezarijske stolice morati da izdvojite više novca, a isto pravilo se odnosi i na konferencijske komade nameštaja. Međutim, Stolovi & Stolice nude izbor za svačiji džep, od luksuznijih i skupljih modela, do proizvoda sa pristupačnim cenama. Više informacija o cenama i modelima saznajte u našem web shop-u.

Konferencijske i trpezarijske stolice Beograd i Novi Sad

Pozivamo vas da posetite naše izložbene prostorije u Beogradu i Novom Sadu i upoznate se sa našom najnovijom kolekcijom konferencijskih i trpezarijskih stolica. Verujemo da ćete pronaći proizvode koji će oživeti vaš kancelarijski prostor ili uneti dašak topline u vaš dom.

Ovde možete pronaći sve tipove trenutno raspoloživih stolica i konsultovati se sa našim stručnim osobljem vezano za kupovinu određenog proizvoda.

Prodaja konferencijskih i trpezarijskih stolica širom Srbije

Ako niste u mogućnosti da dođete do naših izložbenih salona, onda mi nudimo mogućnost kupovine preko naše internet prodavnice. U svakom trenutku možete nas  kontaktirati, a mi ćemo vam pomoći da odabere kvalitetne komade nameštaja za svoje potrebe.

Mi vršimo isporuku na celoj teritoriji Republike Srbije u najkraćem mogućem roku.