Phone Booths

Kancelarijske i telefonske kabine su modularne strukture koje se postavljaju u zajedničke prostore u kancelarijama i mogu garantovati maksimalni nivo privatnosti u kojim je moguće održavanje kratkih brifinga sa kolegama i klijentima.
Ovaj koncept omogućava smanjenje buke i stvaranje privatne oaze gde zaposleni mogu obavljati važne razgovore, sastanke ili koncentrisano raditi.

Pogledajte našu ponudu kancelarijskih telefonskih kabina :

Filters
 • Stolovi i Stolice su generalni zastupnici za Srbiju kancelarijskih i telefonskih kabina kompanije MEAVO.

  Meavo telefonske kabine su potpuno opremljenje sa svim priključcima koji vam mogu zatrebati u toku rada i dostupne su u raznim varijantama boja. Unutrašnja obloga je izrađena od posebnog ekološki prihvatljivog akustičnog filca. Svaka kabina sadrži više od 800 recikliranih vlaša vode.

  Ove kabine, takođe su opremljenje senzorom pokreta, tako da se svetlo i ventilacija automatski kontrolišu radi uštede energije. Kabine za sastanke opremljene su sa dve tapacirane klupe i radnim stolom.

  Meavo kabinama opremljene su i sledeće kompanije :

  Phone booths reference

  Kancelarijske kabine

  Kancelarijske kabine nisu samo prostor za obavljanje telefonskih poziva. One su se razvile u multifunkcionalne prostorije koje pružaju prostor za timski rad, video konferencije, fokusirani rad ili samo trenutke privatnosti tokom radnog dana. Njihov dizajn je prilagodljiv i može se prilagoditi različitim potrebama i stilovima rada.

  Akustične kabine su postale i simbol posvećenosti prema dobrobiti zaposlenih. Poslodavci sve više prepoznaju važnost pružanja okruženja koje podržava mentalno zdravlje i produktivnost svojih zaposlenih. Akustične kabine nude mesto gde se zaposleni osećaju sigurno, fokusirano i motivisano da obave svoje zadatke.

  MEAVO kancelarijske kabine Telefonske kabine za kancelariju

  Telefonske kabine su neophodne za kancelarije jer smanjuju buku, pružaju privatnost, poboljšavaju komunikaciju, prilagodljive su i poboljšavaju zadovoljstvo zaposlenih.

  Ako vam je potrebna pomoć pri donošenju odluke o broju i rasporedu akustičnih kabina u vašem prostoru, naš tim stručnjaka iz Stolovi i Stolice je spreman da vam pruži savete i usmerenje.