Daktilo stolice

Daktilo stolica je neizostavan deo radnog prostora, bilo da radite od kuće ili vreme provodite u kancelariji. Međutim, nekada izbor odgovarajuće stolice za vašu poslovnu prostoriju nije lak zadatak, s obzirom na broj modela trenutno prisutnih na tržištu.
Iako jeftni komadi nameštaja mame pažnju, oni mogu negativno uticati na vaše zdravlje i dodatno opteretiti kičmu. Isto tako, kupovina najskuplje stolice ne obezbeđuje udobnost i komfor tokom rada, ako nije prilagođena korisnicima.
Stoga, Stolovi & Stolice pružaju svojim klijentima ne samo najveći odabir daktilo stolica, već i podršku pri kupovini, kako bi ste besprekorno obavljali svoje poslovne zadatke.

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Filteri

Najbolji dizajn daktilo stolica

Većina ljudi shvata važnost i sama pravila ergonomije, koja uslovljavaju da stolica treba da odgovara, visini, težini i građi korisnika, zbog toga oni približno znaju šta da traže pri kupovini novog proizvoda. Ali, neke od nas ove karakteristike mogu zbuniti i navesti na pogrešan izbor.

Da bi ste pronašli idealnu stolicu, potrebno je da obratite pažnju na nekoliko bitnih karakteristika koje će vam pomoći da izaberete odgovarajući komad kancelarijskog nameštaja za svoje potrebe.

  • Egonomski dizajn pogodan za optimalnu lumbalnu podršku
  • Daktilo stolica treba da bude prolagođena individualnim potrebama korisnika
  • Izdržljiva, funkcionalana i moderna
  • Sihroni i asihroni mehanizam
  • Fleksibilno poliuretansko sedište
  • Podešavanje visine gasnim cilindrom
  • Plastična baza
  • Mehanizam za ljuljanje
  • Rukohvati

Daktilo stolice - cene

Kada su u pitanju cene daktilo stolica, one mogu varirati u zavisnostni od modela, ali isto tako i dodataka koje izaberete. Međutim, Stolovi & Stolice se trude da svojim kilentima obezbede raznovrsne pogodnosti kako bi svako mogao da priušti vrhunsku daktilo stolicu, dizajniranu od najkvalitetnijih materijala.

Pratite naše mesečne akcije i izaberite komad nameštaja koji će upotpuniti vaš radni prostor.

Prodaja daktilo stolica - Beograd i Novi Sad

Prošetajte se do našeg izložbenog salona u Beogradu ili Novom Sadu i izaberite najkvalitetnije daktilo stolice za vaš poslovni prostor. Mi nudimo najopširniji asortiman proizvoda, a na licu mesta možete zatražiti pomoć našeg stručnog osoblja. Uverite se u udobnost i kvalitet našeg kancelarijskog nameštaja, koji ne samo da će oplemeniti vašu kancelariju, nego obezbetiti optimalne uslove za rad.

Daktilo stolice - prodaja širom Srbije

Iskoristite pogodnosti našeg online shop-a kako bi ste uporedili različite modele i naručili fenomenalnu stolicu za vašu radnu prostoriju. U ponudi imamo razovrsne komade nameštaja i vršimo dostavu na celoj teritoriji Republike Srbije.

Slanje se obavlja brzom poštom u najkraćem vremenskom roku, dok određene proizvode sa lagera možete pogledati u našem salonu.

Daktilo stolica A51/R
Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
Pročitaj više