Ergonomske stolice

Ergonomske stolice su pažljivo dizajnirane da se optimalno usklade sa oblikom ljudskog tela, pružajući najviši nivo komfora tokom rada.

Stoga, one ne samo da efikasno sprečavaju probleme sa kičmom i bolove u leđima, već osiguravaju i udobnost za dugotrajno sedenje.
Od podesivih naslona koji smanjuju napetost u leđima do ergonomskih sedišta koja omogućavaju pravilno držanje, svaki element naših stolica je pažljivo osmišljen da poboljša vaše radno okruženje.

Pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetne stolice za opremanje vašeg radnog prostora.

1 2
"Stolovi & Stolice" nude širok spektar ergonomskih stolica, bilo da radite od kuće, u kancelariji ili opremate vaš radni prostor, naša kolekcija kombinuje najnovije ergonomske inovacije sa modernim dizajnom, svaki model je pažljivo odabran da pruži bezprekornu podršku vašem telu i unapredi vaše radno okruženje.

Prednosti i razlozi za izbor ergonomskih stolica

Izbor ergonomske stolice je investicija u zdravlje, udobnost i produktivnost, kako u poslovnom tako i u privatnom okruženju. Razumevanje prednosti koje ergonomske stolice donose može vam pomoći da donesete informisanu odluku prilikom opremanja vašeg radnog prostora. Ergonomske stolice su dizajnirane da pružaju optimalnu podršku za vašu kičmu, čime se smanjuje rizik od bolova u leđima, koji su često posledica dugotrajnog sedenja. Prilagodljivi nasloni i lumbalna podrška omogućavaju pravilno držanje tela, što je ključno za očuvanje zdravlja kičme. Kada ste udobno smešteni, manje ste podložni distrakcijama koje proističu iz nelagode ili bola. Ergonomske stolice omogućavaju vam da ostanete fokusirani i produktivni, doprinoseći efikasnijem obavljanju radnih zadataka. Jedna od ključnih karakteristika ergonomskih stolica je njihova visoka prilagodljivost. Sposobnost podešavanja visine, dubine sedišta, nagiba naslona, kao i naslona za ruke, znači da možete prilagoditi stolicu svojim individualnim potrebama, što je posebno važno u radnim okruženjima gde različiti ljudi koriste istu stolicu. Pored ergonomskih prednosti, kvalitetne ergonomske stolice su izrađene od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnu upotrebu. Ovo predstavlja pametnu dugoročnu investiciju, smanjujući potrebu za čestom zamjenom nameštaja. Pored fizičke podrške, ergonomske stolice takođe doprinose opštem zdravlju i dobrobiti. Smanjenje stresa na telu može uticati na smanjenje umora, povećanje energije i opšte poboljšanje radnog učinka.

Cene ergonomskih stolica

Na cenu ergonomske stolice najviše utiču dodatni elementi kao sto su naslon za glavu i ruke, prilagodljivost sedišta, amortizeri, materiali, ali i sam odabir modela. Međutim, Stolovi & Stolice svojim kupcima nude proizvode različitog cenovnog ranga i vrhunskih performansi, koji su prilagođenji svačijem đžepu. Kratak pregled cena ergomonskih stolica
Naziv stolice Cena stolice
Ergonomska stolica ErgoHuman 79990 rsd
Ergonomska stolica Star 41000 rsd
Ergonomska stolica Venus 47000 rsd
Ergonomska stolica WAU2 38990 rsd
Posetite naš izložbeni salon, isprobajte i izaberite najkvalitetniji nameštaj na našem tržistu po pristupačnim cenama.

Opremanje poslovnog prostora i isporuka

Kada je u pitanju opremanje poslovnog prostora, izbor prave ergonomske stolice igra ključnu ulogu u zdravlju i produktivnosti zaposlenih. U "Stolovi i Stolice" nudimo stručnu pomoć pri izboru ergonomskih stolica. Bez obzira da li se nalazite u Novom Sadu, Beogradu ili širom Srbije, naš tim je tu da vam pomogne da pronađete idealno rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Pitanja o ergonomskim stolicama

Kako se pravilno podešava ergonomska stolica?

Da biste pravilno podesili ergonomsku stolicu, važno je da prilagodite visinu tako da vaše noge budu ravno na podu, a kolena pod pravim uglom. Naslon stolice treba da podržava donji deo vaših leđa, posebno lumbalni region. Nasloni za ruke treba da budu na takvoj visini da vam ramena ostanu opuštena, a ruke treba da formiraju pravi ugao dok kucate na tastaturi računara.

Kako ergonomske stolice utiču na produktivnost?

Ergonomske stolice imaju pozitivan uticaj na produktivnost zahvaljujući svojoj sposobnosti da povećaju udobnost i smanje umor tokom radnog dana. Pravilno podešavanje ergonomske stolice smanjuje fizički stres i napetost, omogućavajući korisnicima da ostanu koncentrisani i efikasni duže vreme. Takođe, poboljšanje držanja i smanjenje bolova u leđima dovode do manje distrakcija i prekida, što omogućava korisnicima da ostanu fokusirani na svoj rad.

Da li ergonomske stolice pomažu u smanjenju bolova u leđima?

Da, ergonomske stolice mogu znatno doprineti smanjenju bolova u leđima. One pružaju ključnu podršku donjem delu leđa, promovišu pravilno držanje i smanjuju napetost u kičmi zahvaljujući prilagodljivim funkcijama kao što su visina sedišta, naslon za leđa i nasloni za ruke. Ovo pomaže u očuvanju zdrave krivine kičme i smanjuje rizik od bolova povezanih sa dugotrajnim sedenjem.