Ergonomska stolica Venus

Ergonomska stolica Venus

Venus stolica je idealna za moderne radne prostore koji zahtevaju udobnost i podršku tokom dugih radnih dana. Sa prilagodljivim karakteristikama i izdržljivom konstrukcijom, ova stolica će vam omogućiti da ostanete fokusirani i produktivni.

Originalna cena je bila: 54.000 rsd.Trenutna cena je: 47.000 rsd.
Kategorija: Šifra proizvoda: venus

Venus ergonomska stolica je vrhunski dizajnirana stolica koja donosi udobnost i funkcionalnost na viši nivo. Ova stolica ima prilagodljiv mrežni naslon za leđa koji se može podešavati po visini, obezbeđujući personalizovanu podršku i udobnost. Uz to, mrežni naslon za glavu pruža dodatnu podršku tokom dugih radnih sati.

Lumbalna podrška je takođe podesiva po visini, dok se tapacirano sedište može prilagoditi po dubini za idealnu poziciju. Podešavajući rukonasloni doprinose udobnosti i podršci za ruke i ramena. Sinhro mehanizam omogućava zaključavanje u 4 različita položaja, pružajući vam kontrolu nad svojim sedenjem.

Stolica je postavljena na izdržljivu aluminijumsku bazu, a uz liftomat i plastične točkiće, visinu stolice možete lako podesiti i lako je pomerati po radnom prostoru. Sa nosivošću do 120 kilograma, ova stolica je pogodna za različite korisnike.

Karakteristike Venus stolice :

 • mrežni naslon podesiv po visini
 • mrežni naslon za glavu
 • lumbalna podrška podesiva po visini
 • tapacirano sedište podesive dubine
 • podešavajući rukonasloni
 • sinhro mehanizam, zaključavanje u 4 pozicije
 • aluminijumska baza
 • liftomat
 • plastični točkići
 • opterećenje do 120 kilograma

Skandinavski stil stolice Venus

Ergonomska stolica Venus je dizajnirana u čistom skandinavskom stilu koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Naslon za leđa dolazi u dva dela kako bi se lumbalna podrška mogla podesiti po visini prema različitim visinama tela i pružiti personalizovanu podršku i udobnost. Inovativni sistem pruža čvrstu podršku donjem delu leđa korisnicima, pomažući im da ostanu u pravilnom položaju tokom radnog vremena i smanje umor od dugog sedenja. Kada vam dosadi sedenje, takođe vam pruža izuzetnu udobnost u opuštenom položaju naslona unazad.

Ergonomija

Normalno ljudsko telo ima tri fiziološke zakrivljenosti. Zbog fizioloških zahteva, one ne rastu u jednoj ravnoj liniji. Grudna kičma je konveksna, a vratna i lumbalna kičma su konveksna prema napred. Iz profila, kičma izgleda kao da su dva „S“ spojena zajedno. Da bi se izbalansirao pritisak na lumbalnu kičmu i smanjila napetost mišića donjeg dela leđa, lumbalna kičma mora biti efikasno podržana.

Venus 2 funkcije u 1

Inovativna stolica Venus ima 2 funkcije u 1. Stolica se savršeno prilagođava aktivnom radnom položaju, ali i udobnom položaju za opuštanje.

Niska lumbalna podrška je postavljena u vašu ličnu visinu. Pomerate nisku lumbalnu podršku kako biste osigurali pravilnu S-krivinu na vašoj kičmi.

Udobna radna stolica

Telo se oslanja i na donji i na gornji naslon za leđa, budući da se oba dela naslona za leđa kreću nezavisno jedan od drugog. To stvara veliku udobnost u opuštenom položaju.
Optimalna podrška za svaki deo vaših leđa.
31 eksperiment sa inženjeringom za lumbalnu podršku, 12 puta izrada prototipa, ponovljeni strukturalni testovi, samo za izvanredno iskustvo sedenja.

Podešavanje naslona za leđa

Visinu naslona za leđa možete slobodno podesiti jednostavnim povlačenjem gore sa oba ruke i automatski će se vratiti na najnižu visinu kada ga povučete do vrha. Sa hodnim rastojanjem od 80mm, može se podesiti za korisnike različitih visina.

Mrežni naslon stolice Venus

Nakon različitih poređenja i testova, odabrali smo mrežu koja je prijateljska prema koži i prozračna. Ova mreža je najnoviji razvoj kompanije WINTEX, koja je svetski poznat dobavljač tekstila. S DuPont-ovim termoplastičkim polietilenom pruža odličnu raspodelu pritiska. U poređenju sa drugim mrežnim proizvodima, njena otpornost na habanje je prošla više od 100.000 puta. Izdržljiva je sa visokom elastičnošću kao i izuzetnim komforom.

 

Možda će vam se svideti …

  Ergonomska stolica Venus
  Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
  Pročitaj više