Akustični paneli za kancelarije: smanjite buku i povećajte produktivnost

Drvena podkonstrukcija: Svaki panel ima stabilnu drvenu podkonstrukciju koja pruža trajnost i čvrstoću. Ova podkonstrukcija takođe dodaje toplinu i prirodnu estetiku panelima.

Poliuretanska pena: Unutar panela se nalazi visokokvalitetna poliuretanska pena koja je poznata po svojoj odličnoj apsorpciji zvuka. Ova pena pomaže u smanjenju odjeka i stvaranju optimalnog akustičnog okruženja.

Veliki izbor boja i vrsta tkanina: Kako bi se uklopili u različite enterijere i estetske preference, naši akustični paneli dolaze u širokom spektru boja i vrsta tkanina. Možete izabrati kombinaciju boja i tkanina koja će najbolje odgovarati vašem prostoru.

Čelične stope: Paneli su opremljeni čeličnim stopama koje obezbeđuju stabilnost i pouzdanost. Ovo ih čini pogodnim za različite postavke, uključujući kancelarije, restorane, konferencijske sale i kućne bioskope.

Točkići: Paneli su opremljeni točkićima koji omogućavaju jednostavno pomeranje i prilagođavanje rasporeda u prostoru po potrebi. Ovo čini panele izuzetno praktičnim za prilagodljive radne ili stambene prostore.

Dobra apsorpcija zvuka: Ovi akustični paneli se ističu po svojoj sposobnosti da efikasno apsorbuju zvuk, čime se smanjuje buka, odjek i stvara tiše i udobnije okruženje. Idealni su za smanjenje buke i poboljšanje koncentracije u radnom okruženju.

Privatnost: Kombinacija kvalitetne izolacije zvuka i atraktivnog dizajna ovih panela stvara privatnije i udobnije prostorije, bilo da se koriste u otvorenim kancelarijama, restoranima ili domovima.

Naši akustični paneli su savršeni dodatak svakom prostoru koji zahteva bolju akustiku, estetiku i funkcionalnost. Pružaju vam priliku da stvorite prijatno okruženje koje će unaprediti produktivnost i udobnost.

1 recenzija za Akustični paneli

  1. Goran

    Odlični akustični paneli, skroz su se uklopili u kancelariju.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostaviti recenziju.