[vc_row css_animation=““ row_type=“row“ use_row_as_full_screen_section=“no“ type=“full_width“ angled_section=“no“ text_align=“left“ background_image_as_pattern=“without_pattern“ row_negative_margin=“disable_negative_margin“ css=“.vc_custom_1475585434297{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}“][vc_column][vc_column_text]

Stolovi i stolice je firma specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih i stambenih enterijera. Bavimo se izradom, prodajom i uvozom kabinetskog i kancelarijskog nameštaja, stolica, fotelja i druge opreme za opremanje poslovnih prostora i stambenih prostora.

Naš tim vam pruža pomoć oko pravljenja idejnog i idealnog rešenja vašeg poslovnog i stambenog prostora. Brinemo o svakom detalju – od prostornog savetovanja, dizajna enterijera i arhitekture, do implementacije i održavanja.

Ukoliko imate ideju kako treba da izgleda vaš stambeni ili poslovni prostor – naš tim sastavljen od stručnih ljudi je tu da vašu ideju provede u delo.
Ukoliko nemate ideju, prepustite uređenje i opremanje vašeg stambenog i poslovnog prostora našem kreativnom i stručnom timu i uživajte u ostvarenju vaših snova.

Kreativnost, preciznost, efikasnost i tačnost naš su način rada.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]