Kancelarijska fotelja CM-F85A

Kancelarijska fotelja CM-F85A

Radna fotelja koja prati vaše potrebe – CM-F85A vam omogućava da podešavate sve, od visine sedišta do nagiba naslona, kako biste postigli savršenu ergonomsku podršku tokom celog dana. Njene dodatne funkcije, kao što su podesivi rukonasloni i jastuk za lumbalnu podršku, čine je neizostavnom za produktivan i udoban rad u kancelariji

35.000 rsd
(1 recenzija korisnika)

Ova radna fotelja nudi izvanrednu udobnost i funkcionalnost sa svojom metalnom konstrukcijom u crnoj plastifikaciji. Ne samo da je estetski privlačna, već je i izuzetno izdržljiva, garantujući dugotrajnu upotrebu.

Sedite sa lakoćom zahvaljujući PVC mreži visoke izdržljivosti koja se proteže preko sedišta i leđa. Podesite visinu sedišta pomoću gasne opruge i pronađite savršeni nagib naslona i sedišta koristeći sinhro mehanizam. Ova fotelja omogućava potpunu personalizaciju kako biste postigli savršenu poziciju i podršku tokom radnog dana.

Bez obzira na podlogu, točkovi sa gumenom oblogom omogućavaju glatko klizanje. Podesite visinu i širinu rukonaslona prema vašim potrebama, a jastuk za lumbalnu podršku na leđima omogućava dodatni komfor i podršku kičmi. Naslon za glavu je takođe podesiv po visini, pružajući potpunu podršku vašem vratu i glavi.

Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom u potpunoj crnoj boji, Kancelarijska ergonomska fotelja CM-F85A će postati neizostavan deo vašeg radnog prostora, pružajući vrhunski komfor i ergonomiju tokom celog radnog dana.

1 recenzija za Kancelarijska fotelja CM-F85A

  1. Radovan

    Ovaj model stolice, CM-F85A, koristim već 3-4 godine i moram reći da sam izuzetno zadovoljan. Mrežica na sedištu pruža odličnu ventilaciju, pogotovo je korisno za vrele letnje dane

Dodaj recenziju
Kancelarijska fotelja CM-F85A
Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
Pročitaj više