Ergonomske stolice

Sve više poslova u modernom dobu vezano je za sedenje. Poslovi koji podrazumevaju višečasovno sedenje zahtevaju posebno izrađene stolice koje će probleme koji idu uz dugotrajno sedenje svesti na minimum. Zato su ergonomske stolice pravo rešenje za to.

Ergonomske stolice su  dizajnirane tako da najbolje budu prilagođene ljudskom telu, ali i da obezbede maksimalan komfor na radnom mestu. S toga, ovaj komad nameštaja ne samo da je efikasan u prevenciji deformacije kičme i bolova u leđima, nego obezbeđuje komfor pri kontinuiranom sedenju.

Iz tog razloga, Stolovi & Stolice vam nude najopširniji odabir ergonomsihi stolica koje će transformisati vaš radni prostor i obezbediti maksimalnu podršku tokom rada.

Perfomanse ergonomskih stolica

Logično je da pre svake kupovine, prosečan korisnik želi da se upozna sa proizvodom koji namerava da kupi. Ali, da bi ste izabrali odgovarajući komad nameštaja, potrebno je da dobro proučite osnovne karateristike, kako bi ste se opredelili za stolicu shodno vašim potrebama.

  • Visina sedišta – optimalna visina sedišta omogućuje korisnicima udoban položaj tela, kao i opciju da noge polože ravno na pod. S toga, prilagodljiva visina sedišta je važan kriterijum pri odabiru ergnomske stolice, s obzirom na činjenicu da korisnici nemaju svi istu visinu.
  • Širina i dubina sedišta – između ivice sedista i vaših kolena potrebno je minimum 5cm prostora, jer ako je sedište previše izduženo, vršiće pritisak na kolena.
  • Nagib sedišta – vrhunski dizajnirana ergonomska stolica treba da ima podesivo sedište, kako bi držala telo u neutralnom položaju.
  • Lumbalna pordška – ovo se uglavnom odnosi na podršku donjeg dela leđa, ali je ujendo i jedna od najznačajnihih karakteristika ergonomske stolice. Ovaj komad kancelarijskog nameštaja bi trebalo da održi prirodan položaj kičme, ili takozvani „S“.
  • Podesivi naslon – opcija podesivog nalson pomaže korisniku da personalizuje stolicu prema svojim potrebama.
  • Rotacioni mehanizam – uz pomoć rotacionog mehanizma, korisnik manerviše stolicom kako bi dosegao određeni položaj za obavljanje svakodnevnih poslova u kancelariji.
  • Naslon za ruke – smanjuje napetost u ramenima i omogućuje kratkotrajni predah.
  • Naslon za glavu – obezbeđuje podršku glave i vrata, dok i isto vreme eliminiše napregnutost u ramenima i gornjeg dela tela.
  • Materijal – kvalitetna ergonomska stolica je obložena udobnim materijalima koji sprečavaju prekomerno znojenje. Ako želite sebi da priuštite izvrsan komad nameštaja, onda vam preporučujemo kožu ili štof.
  • Točkovi – s obzirom da stolicu postavljate na čvrstu površinu, potrebno je da izaberete točkove izrađene od meke gume.

Imajući u vidu potrebe savremenih korisnika, Stolovi & Stolice se trude da svojim klijentima obezbede najveći odabir ergonomskih stolica, sa svim prethodno navedenim karakteristikama.

Cene ergonomskih stolica

Na cenu ergonomske stolice najviše utiču dodatni elementi kao sto su naslon za glavu i ruke, prilagodljivost sedišta, amortizeri, materiali, ali i sam odabir modela. Međutim, Stolovi & Stolice svojim kupcima nude proizvode različitog cenovnog ranga i vrhunskih performansi, koji su prilagođenji svačijem đžepu.

Posetite naš izložbeni salon i izaberite najkvalitetniji nameštaj na našem tržistu po pristupačnim cenama.

Prodaja ergonomskih stolica u Novom Sadu

Kupovinu ergonomskih stolica možete direktno obaviti u našem salonu „Stolovi & Stolice“ u Novom Sadu. Mi trenutno raspolažemo najvećim asortimanom proizvoda kako bi smo svojim klijentima omogućili odabir ne samo kvalitetnog, nego pre svega udobnog kancelarijskog nameštaja.

Prodaja ergonomskih stolica u Beogradu i širom Srbije

Ako niste u mogućnosti da posetite nas izložbeni salon, mi vam nudimo usluge nase internet prodavnice. Raznovrsan izbor nameštaja, kao i ljubazno osoblje pomoći će vam da odabetere proizvod prema sopstvenim potrebama.

Želimo da napomenemo da mi vršimo isporuku ergonomskih stolica na celoj teritoriji Republike Srbije.

Kategorije proizvoda
Cenovni opseg