Žičane korpe za kablove

Žičane korpe za kablove

Žičane korpe daju elegantan finiš kancelarijskom stolu ali se takođe lako ugrađuju pomoću stega za fiksiranje. Hromirani razvodnik kablova će vam pomoći da u njega smestite […]

2.900 rsd
Oznaka: Kategorija: Šifra proizvoda: korpa za kablove

Žičane korpe daju elegantan finiš kancelarijskom stolu ali se takođe lako ugrađuju pomoću stega za fiksiranje. Hromirani razvodnik kablova će vam pomoći da u njega smestite sve kablove kako biste sprečili njihovo zapetljavanje, mogućnost saplitanja o iste i omogućiti krajnjem korisniku da lako doda, ukloni ili zameni kablove ukoliko je potrebno.

Žičana korpa je dostupna u dužinama koje odgovaraju vašim potrebama (100 mm inkrementalno). Završna obrada u atraktivno srebrnom premazu.

Ergonomski izgrađeni nosači žičane korpe omogućavaju potpuni pristup korisniku sa jedne strane. U pakovanje su uključeni samorezujući šrafovi.

Dizajnirane da pomognu u organizaciji svih onih kablova i provodnika od kancelarijskog stola do mesta napajanja električnom energijom.

Žičane korpe za kablove
Ovaj web sajt koristi kolačiće (coockies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem sajta, vi se slažete sa našim Uslovima korišćenja.
Pročitaj više