Podesivi radni stolovi

Jednim pritiskom na dugme možete podesiti visinu radnog stola od impresivnih 69 do 120 cm, omogućavajući vam da pronađete savršeni položaj za udobno radno iskustvo. Ovo ne samo da pomaže u izbegavanju negativnih efekata dugog sedenja, već i omogućava kontinuiranu produktivnost.

Velika radna površina stola omogućava slobodu organizacije. Sa širinom od 70 do 90 cm i dužinom od 120 do 200 cm, imate dovoljno prostora za sve što vam je potrebno. Bez obzira da li ste osoba koja radi od kuće ili ste u kancelariji, ovaj sto postaje centar produktivnosti i kreativnosti.

Konstrukcija stola može sigurno nositi do 100 kg težine, obezbeđujući pouzdanost i trajnost. Takođe, ovaj sto je proizveden u EU, garantujući visoke standarde kvaliteta i održivosti.

Karakteristike ergo stolova

  • podešavanje visine stola od 69 do 120 cm
  • veličina radne ploče: širina od 70-90 cm, dužina 120-200 cm
  • nosivost konstrukcije do 100 kg
  • proizvedeno u EU
  • 2 x BOSCH elektromotora
  • garancija 5 godina

Elektro podesivi radni stolovi

Dvostruki elektromotori marke BOSCH pokreću visinsko podešavanje stola, osiguravajući brzo i glatko prilagođavanje. Ali ovaj sto nije samo funkcionalan – njegov elegantan dizajn dodaje notu stila svakom radnom okruženju.

Uz elektro podesivi ergo sto, radno iskustvo postaje savršeno prilagodljivo i inspiriše produktivnost. Ne morate više praviti kompromise – ovaj sto donosi prilagodljivost, vrhunski dizajn, povećanu koncentraciju i produktivnost, kao i bolje uslove rada, sve uz zdravstvene benefite. Vaše radno okruženje postaje dinamično i zadovoljstvo se povećava.

Dužina stola

dužina stola do 160 cm, dužina stola do 200 cm

1 recenzija za Ergo sto

  1. Predrag

    Uzeo sam ovaj sto za kancelariju i mogu reći : sve pohvale.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostaviti recenziju.