Opremanje poslovnog prostora Elsys Eastern Europe

Radni stolovi, opremanje kancelarijskog prostora

Projektovanje i opremanje kancelarijskog prostora firme ELSYS Eastern Europe bio je veliki izazov kako za arhitektu koji je osmislio kako kancelarijski prostor treba da izgleda, tako i za investitora, jer je trebalo maksimalno iskoristiti otvoren prostor sa puno stubova. Sama zamisao arhitekte da radni stolovi budu postavljeni oko stubova bila je idealno rešenje za iskorišćenje prostora. Između radnih stolova, a po zahtevu investitora, postavljene su pregrade kojima se omogućava intima radnog mesta.

Radni stolovi za maksimalno iskorišćenje radnog prostora

Nakon prezentovanja više varijanti konstrukcija radnih stolova, sa više kombinacija boja, investitor se odlučio za ideju radnih stolova na metalnim nogama u zeleno beloj kombinaciji. Po projektu uz svaki radni sto na metalnim nogama planirana je i pokretna kaseta-fiokaš.

Da bi radno mesto bilo kompletno i da bi rad na njemu bio komforan, a obzirom da se radi o firmi u kojoj zaposleni provode svo radno vreme za računarom, predloženo je da se odaberu kancelarijske stolice visokih performansi iz grupe ergonomskih stolica. Različite funkcije kancelarijskih stolica iz grupe ergonomske, poput podesivosti naslona po visini, lumbalnog jastuka, slide sedišta, glavonaslona i rukonaslona, omogućavaju svakom zaposlenom podešavanje istih u skladu sa svojim potrebama.

Investitor je zamislio postojanje i posebne prostorije za odmor i ručavanje zaposlenih, te je stoga projektovana kuhinja sa trpezariskim prostorom. Takođe su osmišljeni i plakari po meri, predviđeni za odlaganje reklamnog materijala.

Date
Kategorija
Poslovni prostor
Tagovi
radni stolovi, radni stolovi po meri