Opremanje poslovnog prostora Content Insights

Kancelarijski i radni stolovi po meri

Content Insights je firma koja se bavi pravljenjem web analitičkog alata, poput Google Analytics–a, namenjen urednicima, novinarima, blogerima. Potreba klijenta – kancelarijski stolovi izrađeni po meri i jedinstvenim željama.

Kancelarijski stolovi sa pregradnim panelom

Zamisao investitora je bila da se kancelarijski prostor uredi tako da svako radno mesto bude odvojeno, u smislu da svaki zaposleni ima svoju intimu. Isto tako, da su radni stolovi interesantnog oblika, odnosno da celokupan kancelariski prostor ne bude standardni.

Na predlog arhitekte investitor je prihvatio da tri radna stola čine jednu celinu gde će svako radno mesto biti odvojeno sa pregradnim panelom. Na taj način su zadovoljeni zahtevi investitora da radni stolovi budu specifičnog i zanimljivog oblika, da su radni stolovi fukcionalni i da svako radno mesto ima svoju intimu.

Konstrukcija kancelariskih stolova je rađena od univera debljine 25mm, osim pregradnih panela koji su rađeni od univera 18mm. Na svakom radnom stolu je ostavaljen otvor za provlačenje kablova. Odabranu kombinaciju boja čine prepoznatljive boje firme Content Insights Novi Sad, kancelarijski stolovi sive boje, pregradni paneli zelene a konferenciske stolice crvene boje.

Investitoru je takođe pružena pomoć i prilikom uređenja kompletnog kancelarijskog prostora, odnosno prilikom nabavke i odabira itisona, rasvete, cveća.

Osim stolova, za investitora su isporučeni i trpezarijski stolovi i stolice, kao i police i plakari po meri.

Date
Kategorija