BrainJocks

Category
Poslovni prostor
Tags
kancelarijski nameštaj
About This Project

Zamisao investitora je bila da se kancelarijski prostor kompanije BrainJocks Novi Sad, uredi tako da svako radno mesto bude odvojeno, u smislu da svaki zaposleni ima svoju intimu. Isto tako, da je kancelarijski nameštaj interesantnog oblika, odnosno da celokupan kancelarijski prostor ne bude uobičajen.

Kancelarijski nameštaj modernog dizajna

Na predlog arhitekte investitor je prihvatio da tri radna stola čine jednu celinu gde će svako radno mesto biti odvojeno sa pregradnim panelom. Na taj način su zadovoljeni zahtevi investitora da radni stolovi budu specifičnog i zanimljivog oblika, da je kancelarijski nameštaj funkcionalan i da zaposleni ima svoju intimu Pored celine od tri radna stola, tu su i samostalni radni stolovi i pokretne komode-kasete sa tri fioke na točkićima, niski ormani koji se koriste i kao mesto za štampač.

Konstrukcija kancelarijskog nameštaja je rađena od univera debljine 25mm, osim pregradnih panela koji su rađeni od univera 18mm. Na svakom radnom stolu je ostavaljen otvor za provlačenje kablova. Radni stolovi su bele boje, pregradni paneli takođe bele a radne stolice sive boje.

Investitoru je takođe pružena pomoć i prilikom uređenja kompletnog kancelarijskog prostora, odnosno prilikom nabavke i odabira rasvete, cveća, podova.

Osim radnih stolova, za investitora su isporučeni i trpezarijski stolovi i stolice, kao i police i plakari po meri.

Nema komentara

Napiši komentar